Terug

Mövenpick Caffè Crema koffiebonen

Mövenpick Caffè Crema koffiebonen zijn fluweelzachte en delicate koffiebonen van 100% arabica koffiebonen met een mooie gouden cremalaag. Een sublieme koffie met een hoge intensiteit en ronde smaak. Deze koffiebonen zijn perfect voor een volautomatische koffiemachine. Deze melange is perfect voor melkkoffies, zoals een cappuccino of latte macchiato. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

Mövenpick koffiebonen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

Meer informatie >>

€ 10,95
Bestel
€ 11,49
Bestel
€ 12,95
Bestel
€ 13,31
Bestel
€ 13,99
Bestel
<strong>Movenpick</strong>, voluit <strong>Movenpick of Switzerland</strong> genoemd, is koffie van de hoogste kwaliteit. De originele Zwitserse recepten zijn zorgvuldig uitgedacht en door jarenlange ervaring geperfectioneerd en volgens Zwitsers recept gebrandt. De premium melanges zijn van hoogwaardige koffiesoorten met een rijk aroma. De naam Movenpick staat binnen de internationale gastronomie voor <strong>premium kwaliteit</strong>.
Meer informatie
Manufacturer Mövenpick
Soort koffie Pads (Senseo)
Geschikt voor Caffe latte, Cappuccino, Espresso, Lungo, Latte Macchiato
Verpakking Pak
Krachtigheid Normaal
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica
Gewicht 200 gram
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Ethiopie
Prijs per 250 gram € 4,05
Movenpick, voluit Movenpick of Switzerland genoemd, is koffie van de hoogste kwaliteit. De originele Zwitserse recepten zijn zorgvuldig uitgedacht en door jarenlange ervaring geperfectioneerd en volgens Zwitsers recept gebrandt. De premium melanges zijn van hoogwaardige koffiesoorten met een rijk aroma. De naam Movenpick staat binnen de internationale gastronomie voor premium kwaliteit.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mövenpick Caffè Crema koffiebonen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links