Terug

Mövenpick Crema Intensa Gusto Italiano koffiebonen

Mövenpick Crema Intensa Gusto Italiano koffiebonen is een melange van streng geselecteerde arabica koffiebonen uit Midden-Amerika en robusta koffiebonen uit Afrika. De koffiebonen zijn langzaam geroosterd op de Italiaanse manier, waardoor de koffie een inten aroma heeft met delicate tonen van chocolade en een zachte crème. Zeer geschikt voor caffé crema en voor koffiebereidingen zoals cappuccino en latte macchiato.

Deze Mövenpick Crema Intensa Gusto Italiano is gecertificeerd door Max Havelaar. Stichting Max Havelaar helpt kleine producenten in ontwikkelingslanden om een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

Mövenpick koffiebonen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

Meer informatie >>

€ 11,45
Bestel
€ 11,49
Bestel
€ 12,95
Bestel
€ 13,31
Bestel
€ 13,99
Bestel
<strong>Movenpick</strong>, voluit <strong>Movenpick of Switzerland</strong> genoemd, is koffie van de hoogste kwaliteit. De originele Zwitserse recepten zijn zorgvuldig uitgedacht en door jarenlange ervaring geperfectioneerd en volgens Zwitsers recept gebrandt. De premium melanges zijn van hoogwaardige koffiesoorten met een rijk aroma. De naam Movenpick staat binnen de internationale gastronomie voor <strong>premium kwaliteit</strong>.
Meer informatie
Manufacturer Mövenpick
Soort koffie Pads (Senseo)
Geschikt voor Caffe latte, Cappuccino, Espresso, Lungo, Latte Macchiato
Verpakking Pak
Krachtigheid Normaal
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica
Gewicht 200 gram
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Ethiopie
Prijs per 250 gram € 4,05
Movenpick, voluit Movenpick of Switzerland genoemd, is koffie van de hoogste kwaliteit. De originele Zwitserse recepten zijn zorgvuldig uitgedacht en door jarenlange ervaring geperfectioneerd en volgens Zwitsers recept gebrandt. De premium melanges zijn van hoogwaardige koffiesoorten met een rijk aroma. De naam Movenpick staat binnen de internationale gastronomie voor premium kwaliteit.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mövenpick Crema Intensa Gusto Italiano koffiebonen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links