Terug

Mövenpick Der Himmlische koffiebonen

Mövenpick Der Himmlische koffiebonen, de klassieker van Mövenpick. Een melange van 100% arabica koffebonen uit de hooggebergtes van India. Een premium koffie, van de allerbeste arabica koffiebonen, door Mövenpick als 'Hemels' omschreven. Fijne koffiebonen vormen de basis van deze aromatische uitgebalanceerde koffie. Delicaat en sensueel, een echte traktatie op elk moment van de dag. De unieke smaak van deze koffiebonen komt door de melange van koffiebonen op hoge plateaus. Deze melange, geroosterd door experts, geeft de koffie een onvergeijkbare volle smaak. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

Mövenpick koffiebonen zijn ook te koop bij Bol.com en Amazon.nl.

Meer informatie >>

€ 11,49
Bestel
€ 13,31
Bestel
€ 13,99
Bestel
<strong>Movenpick</strong>, voluit <strong>Movenpick of Switzerland</strong> genoemd, is koffie van de hoogste kwaliteit. De originele Zwitserse recepten zijn zorgvuldig uitgedacht en door jarenlange ervaring geperfectioneerd en volgens Zwitsers recept gebrandt. De premium melanges zijn van hoogwaardige koffiesoorten met een rijk aroma. De naam Movenpick staat binnen de internationale gastronomie voor <strong>premium kwaliteit</strong>.
Meer informatie
Manufacturer Mövenpick
Soort koffie Pads (Senseo)
Geschikt voor Caffe latte, Cappuccino, Espresso, Lungo, Latte Macchiato
Verpakking Pak
Krachtigheid Normaal
Keurmerk Geen/onbekend keurmerk
Koffieboon Arabica
Gewicht 200 gram
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Ethiopie
Prijs per 250 gram € 4,05
Movenpick, voluit Movenpick of Switzerland genoemd, is koffie van de hoogste kwaliteit. De originele Zwitserse recepten zijn zorgvuldig uitgedacht en door jarenlange ervaring geperfectioneerd en volgens Zwitsers recept gebrandt. De premium melanges zijn van hoogwaardige koffiesoorten met een rijk aroma. De naam Movenpick staat binnen de internationale gastronomie voor premium kwaliteit.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mövenpick Der Himmlische koffiebonen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links