Terug

Fingerprinted Serious Dark koffiebonen

Waardering:
80% of 100

Fingerprinted Serious Dark koffiebonen, een sterke donkergebrande espressokoffie van 100% Arabica koffiebonen. De smaak is te typeren als vol aromatisch met een pittige afdronk. Koffiebonen. Inhoud: 1 kg

LET OP: DEZE KOFFIE HEEFT EEN NIEUWE NAAM FAIRTRADE ORGANIC ROMERAL

Vele merken Koffiebonen zijn verkrijgbaar bij CafeduJour, Koffievoordeel.nl of DeKoffiebaron.nl.

Meer informatie >>

Fingerprinted koffie is een duurzame en kwalitatieve koffie met een bijzondere uitstraling. Van productie tot logistiek, van het koffiebranden tot het heerlijke aroma in uw kopje koffie, het hele productieproces is 100% sustainable georganiseerd. Fingerprinted koffie heeft het <a title="Rainforest Alliance" href="http://www.koffievergelijk.nl/rainforest-alliance" target="_blank">Rainforest Alliance</a> keurmerk dat je als consument garandeert dat je een duurzaam product hebt.
Meer informatie
Manufacturer Fingerprinted
Soort koffie Koffiebonen
Geschikt voor Espresso
Verpakking Luchtdicht met ventiel
Krachtigheid Zeer sterk
Keurmerk Rainforest Alliance
Koffieboon Arabica
Gewicht 1 kg
Cafeïnevrij Nee
Samenstelling Melange
Herkomst Onbekend

Fingerprinted, duurzame koffie. Koffie van Hesselink koffie uit Winterswijk: Fingerprinted

Duurzame koffie met een unieke look & feel. De look & Feel is afkomstig van kunstenaar Eric de Bruijn, de koffie van branderij Hesselink uit Winterswijk.

Fingerprinted koffie is een gecertificeerde Rainforest Alliance koffie met daarop het Efico Foundation-logo. Dat Enfico logo staat voor de vier p’s van product (kwaliteit), price (juiste prijs voor de producent), people (aandacht voor de gemeenschap) en planet (duurzame koffieproductie).

Rainforest Alliance is een milieuorganisatie uit de Verenigde Staten. Deze heeft als doel om ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn te beschermen.

De gecertificeerde koffiebonen komen van koffie-invoerder Efico. Zij controleren bij binnenkomst in de haven alle koffie op kwaliteit en voedselveiligheid. Controle, opslag, verwerking, alles gebeurd CO2-neutraal dankzij groene energie die ter plaatse via zonnepanelen wordt gegenereerd.

Ook Hesselink Koffie uit Winterswijk werkt zelf zo duurzaam mogelijk en probeert zoveel mogelijk CO2-uitstoot te beperken. Zowel door gebruik te maken van groene energie, spaarverlichting en maximale besparing op brandstof.

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fingerprinted Serious Dark koffiebonen
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite © Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links