Terug

Onderhoud

Onderhoud koffiemachine

Onderhoud van uw machine is belangrijk voor de smaak van de koffie en voor de levensduur van uw machine. Oude koffieresten in de machine kunnen zorgen voor een bittere en zure smaak en vaak is kalkaanslag de oorzaak van technische problemen. Het is dus belangrijk om uw koffiemachine regelmatig goed te onderhouden.

Waterfilter

Vervang minimaal om de 2 maanden het waterfilter of eerder als uw koffiemachine het aangeeft. Het waterfilter zuivert kalk, chloor en andere ongewenste stoffen uit het water.

Reinigen en ontkalken

De meeste machines geven aan wanneer u de machine moet reinigen of ontkalken. De meeste koffiemachines hebben hiervoor een speciaal programma. Geeft uw machine dit niet zelf aan, dan is het advies om hem om de maand te reinigen en ontkalken.

Onderhoud van uw merk espressomachine

Selecteer uw merk machine in onderstaande filters links naast alle producten en zie welke onderhoudsproducten er geschikt zijn voor uw machine.

Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
Filteren
Selectie verfijnen
Merk machine
Prijs
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

66 producten

 1. Melitta Perfect Clean reinigingstabletten
  Melitta Perfect Clean reinigingstabletten
  Melitta Perfect Clean reinigingstabletten, verwijdert zacht, maar grondig koffieresten, vetten en oliën uit uw koffiemachine. Door actieve zuurstof worden alle stoffen die de smaak van uw koffie negatief kunnen beinvloeden verwijdert. Inhoud: 4 tabletten a 1,8 gram (goed voor 4 reinigingsbeurten) Reinigingstabletten geschikt voor de volgende Melitta type koffiemachines: Caffeo Solo, Caffeo Gourmet, Caffeo Passione, Varianza, Caffeo CL, Caffeo Bistro, Caffeo Barista, Caffeo Lattea Lees verder
  € 3,95 € 4,95 € 3,85
  Waardering:
  100% of 100
 2. /
  Miele ontkalkingspatroon
  Miele ontkalkingspatroon voor het automatisch ontkalken van Miele koffiemachines. Verwijdert grondig kalkafzetting en kalkresten in Miele koffiemachines. Het ontkalkingspatroon is origineel van Miele en beschermt uw koffiemachine ongeveer 1 jaar effectief tegen kalkafzetting. Geen resten van chemische stoffen na ontkalken. Handmatig ontkalken van het apparaat is niet meer nodig. Inhoud: 1 patroon Lees verder
  € 57,95
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van laag naar hoog sorteren

66 producten

© Copyright 2020 Koffievergelijk.nl. Alle rechten voorbehouden. Sitemap Links