Douwe Egberts start ook met capsules Nespresso


DE Master Blenders 1753, D.E. afgekort, start ook met koffiecapsules voor Nespresso koffiemachines. Eind 2010 kwam de koffieonderneming al onder de merknaam l’Or met capsules voor Nespresso op de markt en binnenkort dus ook onder het eigen merk Douwe Egberts.


Het assortiment Douwe Egberts capsules zal bestaan uit 5 smaken, een Lungo, Lungo Intens, Espresso Krachtig, Espresso Rond en een Espresso decaf. Uiteraard in de bekende rode huiskleur van Douwe Egberts. Naar verwachting zullen de Douwe Egberts capsules verkocht worden in de meeste Nederlandse supermarkten met een adviesprijs van € 2,79 voor 10 capsules.


Caffé Magnani en Nexpod capsules voor Nespresso apparaten

Op Koffievergelijk verkopen we de 2 merken Caffé Magnani en Nexpod.


Caffé Magnani capsules zijn koffiecapsules die geschikt zijn voor ALLE merken en soorten Nespresso koffiemachines. Vers gebrande koffie met een krachtige en intense smaak en van 100% arabica koffiebonen. Zuurstofvrije koffiecapsules waardoor de koffie langer vers blijft. De Caffe Magnani Espresso Intenso heeft zelfs het Rainforest Alliance keurmerk. En dat voor een introductieprijs van slechts € 2,19 voor 10 capsules.


NexPod capsules zijn capsules voor Nespresso apparaten van het Zwitserse bedrijf Alice Allison SA. Een bedrijf dat staat voor de beste kwaliteit koffie in capsules die per stuk verpakt zijn zodat de koffie lang vers blijft. Vijf smaken, van een decaf tot een ristretto. Voor slechts € 1,99 per doosje van 10 capsules (bij minimale aanschaf van 3 doosjes).


Bron: EVMI.nl