illy eindejaarsaanbieding 2020

10% extra korting op het hele illy assortiment
Met kortingscode: illy2020. Vul deze kortingscode in de winkelwagen in en ontvang 10% korting op het hele illy assortiment.
Actie loopt t/m 31 december 2020 23.59 uur

Illy koffie

Illy is wereldwijd één van de meest gedronken koffiemerken. Dagelijks worden er ruim 6 miljoen kopjes Illy koffie wereldwijd geschonken. Het Italiaanse bedrijf bestaat als sinds 1933 en is nog steeds een familiebedrijf. Illycaffè wordt de koffie ook wel genoemd wordt in meer dan 140 landen verkocht en alle koffie’s bestaan uit zuivere soorten arabica koffiebonen.

Ons Illy assortiment:

-illy koffiebonen zijn geschikt voor volautomatische koffiemachines of om zelf te malen. Elke Illy koffieboon wordt streng geselecteerd en gecontroleerd.
-illy iperespresso capsules, ook wel MIE cups genoemd, wordt beschermd door vijf octrooien. Een koffiecapsulesysteem dat de perfecte espresso of lungo geeft.
-illy Nespresso cups, 100% arabica koffie, aluminium cups compatibel met Nespresso koffiemachines.
-illy gemalen koffie, 100% arabica koffie. Geschikt voor diverse vormen van bereiding: espressomachine, filterkoffieapparaat, cafetière en mokkapotje.
-illy ESE servings bevatten één portie gemalen koffie, beschermd door twee laagjes filterpapier. Exact de juiste hoeveelheid perfect aangedrukte gemalen koffiemaling, voor een heerlijk kopje Illy espresso koffie.
-illy servies, mooi Illy servies van porselein waarbij uw Illy koffie helemaal compleet is.
Naast koffie levert Illy ook Illy FrancisFrancis! koffiemachines voor de particuliere markt en capsulemachines van het merk Mitaca voor de zakelijke markt. En zelf koffiekopjes, accessoires en een ready to drink ijkoffie in blikjes, Illyissomo, een samenwerking met Coca Cola.