• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 1225 gebruikersrecensies.

Abonnement op Starbucks koffie

Geplaatst op 22 Maart 2015

Maandelijks abonnement op Starbucks koffie


Een maandelijks abonnement op een zak Starbucks koffiebonen. De grootste koffieketen ter wereld is onlangs begonnen met het aanbieden van deze bezorgdienst in de Verenigde Staten. Klanten kunnen maandelijks een zak Starbucks koffiebonen ontvangen vanuit de onlangs geopende branderij in haar thuisstad Seattle.

De koffieketen gaat de bezorgdienst in eerste instantie aanbieden vanuit de recent geopende koffiebranderij in Seattle. Voluit wordt de branderij de Reserve Roastery and Tasting Room genoemd. Het pand is volledig gericht op het premiummerk van Starbucks, Reserve-koffie. Klanten kunnen er het volledige roosterproces van de Reserve-koffie zien, er worden koffiecursussen gegeven en klanten kunnen er Reserve-koffie kopen.

Reserve-koffie

De koffiebranderij in Seatlle moet ervoor gaan zorgen dat de afzet van Reserve-koffie de komende jaren in de Verenigde Staten verdubbeld wordt. De verwachte afzet voor het eerste jaar in 1,4 miljoen pond koffie, voldoende om alle vestigingen te bevoorraden. De vestigingen van Starbucks worden zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de nieuwe bezorgdienst.

Het maandelijkse abonnement voor 250 gram koffiebonen kost 24 dollar per maand of 288 dollar per jaar.

Bron: Retailnews

Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs