• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 1138 gebruikersrecensies.

Afvallen door het drinken van koffie

Geplaatst op 21 November 2014

Afvallen door koffie


Liefhebber van koffie en daarnaast willen afvallen? Goed nieuws, koffie kan helpen. Het chemische bestanddeel chlorogeenzuur in koffie helpt bij het voorkomen van gewichtstoename. De bloedsuikerspiegel blijft op peil en je lever blijft gezond door het bestanddeel chlorogeenzuur.

Eerdere studies hebben al aangetoond dat de consumptie van koffie ook het risico op chronische ziekten als diabetes en hartkwalen kan verlagen. Kortom, alleen maar voordelen aan het drinken van koffie. Het bestanddeel chlorogeenzuur bevindt zich in grote hoeveelheden in koffie, maar zit daarnaast ook in fruitsoorten en groenten zoals peren, appels, tomaten en bosbessen.

Overgewicht en koffie

Chlorogeenzuur is een krachtig antioxidant dat ontstekingen beperkt. En als gevolg van chronische ontstekingen ontstaan vaak ziekten met overgewicht. Dus wanneer ontstekingen kunnen worden gecontroleerd door het zuur, kan de schade door overgewicht misschien uitgesteld of beperkt worden. Maar volgens onderzoekers is er nog meer onderzoek nodig naar het bestanddeel. En wordt afgeraden dus plotseling veel koffie te gaan drinken om overgewicht tegen te gaan.

Afvallen uit een flesje

Nestlé, het grootste voedingsconcern te wereld, is druk met bezig met iets baanbrekends, sport in een flesje. Het concern is wereldwijd bekend met merken als KitKat, Nespresso en Dolce Gusto. En nu doet het research naar het enzym AMPK dat de energiestofwisseling van het lichaam regelt. Ze proberen om de vetverbranding die ontstaat tijdens het sporten met het enzym AMPK na te bootsen.

Dus in de toekomst niet alleen afvallen met koffie, maar zelfs ook nog met een flesje. Het enzym is ideaal geschikt voor mensen die niet in staat zijn om intens te sporten. Bijvoorbeeld bejaarden, mensen met overgewicht of mensen met beperkte mobiliteit kunnen dan met een flesje het effect van sport imiteren.


Bron: MSN.com

Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs