Green Coffee veilig


U kunt onze Green Coffee 100% veilig bestellen.

De producten Green Coffee 800 en Green Coffee 1000 van het merk het merk American Leptin Pharmaceuticals die wij verkopen van de Green Slimming Factory zijn volledig schoon van de stof sibutramine of andere medicijnen.
U kunt onze Green Coffee dus 100% veilig bestellen.

Afgelopen zaterdag 7 augustus 2010 hebben we een tijdelijke verkoopstop voor Green Coffee 800 en Green Coffee 1000 ingesteld. Dit omdat er verontrustende berichten waren over gevaren voor de gezondheid. Het product zou de giftige stof sibutramine bevatten. Deze stof verhoogt het risico op hartaandoeningen en een beroerte en kan op de langere termijn nier- en leverklachten veroorzaken.

Naar aanleiding van dit bericht zijn wij een onderzoek gestart om de kwaliteit van onze producten en de gezondheid van de gebruiker te waarborgen. Uit onderzoek van de Inspectie van de Gezondheidszorg is echter gebleken dat deze stof niet in het merk American Leptin Pharmaceuticals is aangetroffen, maar in namaakvarianten van deze koffie. De producten Green Slimming 800 en Green Slimming 1000 zijn volledig schoon van de stof sibutramine of andere medicijnen.

Om uit te sluiten dat Green Coffee 800 en Green Coffee 1000 schadelijke stoffen zou kunnen bevatten, hebben wij een extra maatregelingen getroffen om de echtheid en kwaliteit te kenmerken. Wij betreuren het dat er namaakvarianten onder dezelfde naam in omloop zijn. Op de nieuwssite webregio.nl is zojuist een artikel geplaatst dat ook meer duidelijkheid zal geven. Kijk hiervoor op onderstaande link: Webregio.nl.

U kunt dus 100% veilig onze afslankkoffie Green Coffee 800 en Green Coffee 1000 bestellen:

- American Leptin Pharmaceuticals Green Coffee 800

- American Leptin Pharmaceuticals Green Coffee 1000