Weekend van 10 – 12 maart Amsterdam Coffee Festival


AmsterdamCoffeeFestival_LogoHet Amsterdam Coffee Festival staat weer voor de deur. In het weekend van 10 t/m 12 maart staat de Westergasfabriek in Amsterdam in het teken van koffie, thee en chocolade. Voor de vierde keer wordt het Amsterdam Coffee festival georganiseerd.

Tijdens de 3 dagen van het Amsterdam Coffee Festival kun je je volop laten inspireren door barista’s, professionele branders en koffiemerken. Bijvoorbeeld benieuwd naar latte art? Leuke figuurtjes in een cappuccino? Of benieuwd naar de combinatie’s van koffie en cocktails? Het festival is het festival voor koffieliefhebbers en koffie-experts. Proef fantastische koffie en eet lekkere gezonde Street Food.

Koffie eten?

Koffie eten is zelfs mogelijk op het Amsterdam Coffee festival. Chefkok Rikard Andersson en barista Nicolas Castagno verzorgen samen een hoogstaand driegangenmenu, met … koffie. Het menu is nog geheim, dus laat je verrassen.

Illy koffie

Het Italiaanse koffiemerk uit Triest, Illy, is volop aanwezig op het Amsterdam Coffee Festival, met seminars en workshop. Voor koffieliefhebbers en experts heeft Illy een programma samengesteld om kennis over koffie in de breedste zin des woords te delen. Daarnaast is Illy sponsor van Het Lab en organiseert het interactieve workshops en seminars over de wereld van koffie, van de koffieplant, de plantage tot het kopje koffie. De Illy dag is op vrijdag 10 maart.

Bron: Telegraaf.nl