Bristot koffie laat Tilburg genieten

Bristot koffie neemt ook dit jaar met IJssalon Intermezzo uit Tilburg weer mee aan Tilburg Culinair. Op het culinaire evenement kunnen bezoekers kennis maken met de Bristot Tiziano, de 1919 Riserva koffie en de Bristot Speciale.


Tilburg Culinair

Tilburg Culinair is een groots evenement in Tilburg waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in de top keukens van Tilburg en omstreken. Dit jaar gehouden op 26 tot en met 29 september. Op het Willemsplein en omgeving staan verschillende stands met lekkere hapjes, drankjes en zijn acts en muzikale optredens. Een bourgondische sfeer in Tilburg met zelfs eigen geld, Tilburgs Troske.


Bristot koffie

Voor het Italiaanse koffiemerk Bristot is het een mooie kans om de bezoekers kennis te laten maken met verschillende melanges van Bristot. Het Italiaanse koffiemerk staat bekend om zijn hoge kwaliteit koffie met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Van origine is de koffie afkomstig uit Belluno, een gebied waar van oudsher veel Italiaanse ijsmakers gevestigd waren. Vandaar dat Bristot koffie heden ten dage nog steeds bij veel Italiaanse ijssalons over de hele wereld wordt geschonken. Authentieke Italiaanse koffie.


Martin Hoogenraat van Bristot laat weten dat hij erg benieuwd is naar de reacties van de bezoekers van Tilburg Culinair. Zo is bijvoorbeeld de Bristot Speciale dit jaar en vorig jaar uitgeroepen tot het beste kopje koffie van Veenendaal. En wordt bijvoorbeeld de 1919 Riserva koffie van Bristot ook geschonken bij Harrods in Londen.