Caffé Magnani capsules bij Koffievergelijk

Caffé Magnani capsules voor Nespresso apparaten. Vanaf deze week verkrijgbaar bij Koffievergelijk.

De door vernieuwde klik-capsule zijn de capsules geschikt voor alle merken en typen Nespresso apparaten. En hoeft de handel met minder kracht dan bij de meeste andere koffiecapsules te worden aangedrukt.

Caffé Magnani koffie is een vers gebrande 100% arabica koffie met een krachtige en intense smaak. De koffiecups zijn zuurstofvrij verpakt waardoor de koffie lang vers blijft. Dus langer genieten van een heerlijke koffiesmaak. De capsules zijn per 10 stuks luchtdicht in een zak verpakt. Na opening van de zak blijven de capsules 3 weken houdbaar.

Smaken Caffé Magnani

Caffé Magnani is er op dit moment in vier smaken. Een vijfde smaak, een Espresso Mild, komt er op korte termijn nog aan.
-Espresso Lungo. Een koffie met een sterk en bloemig smaakprofiel, een fruitige koffie. Geschikt om een lungo mee te maken, een grote kop koffie. Lungo betekent lange koffie in het Italiaans. Sterkte 3 (schaal 1 t/m 5)
-Espresso. Fruitig, met lichte karamel tonen, zacht en met een mooie afdronk. Ideaal voor een café crème. Sterkte 3 (schaal 1 t/m 5)
-Espresso Intenso. Sterk en krachtig van smaak, met karamel en chocolade karakteristieken. Koffie met het Rainforest Alliance keurmerk. Ideaal voor een espresso, maar ook uitstekend voor een heerlijke cappuccino. Sterkte 4 (schaal 1 t/m 5)
-Ristretto. Sterker dan een espresso. Zeer krachtig, met subtiele licht zurige, fruitige en intens gebrande accenten met een vleugje cacao. Geschikt voor een kopje koffie van 20-25 ml. Een koffie met een diepe, unieke melange maar wel met een vriendelijke doch stevige bite. Sterkte 5 (schaal 1 t/m 5)

De prijs van Caffé Magnani

De Caffé Magnani capsules zijn verkrijgbaar vanaf € 2,19 per zakje van 10 capsules (bij aanschaf van minimaal 2 zakjes).

Opvolger Massimo capsules

Massimo koffiecapsuls mogen vanwege de naam Massimo helaas niet meer verkocht worden in Nederland. Met de komt van het Internationale merk Tassimo naar Nederland moest de naam Massimo verdwijnen omdat deze teveel op Tassimo lijkt.

Maar in Caffé Magnani zit dezelfde koffie, met dezelfde smaak en met alleen een nog verder verbeterde capsule.