Dolce Gusto Chococino Caramel


Dolce Gusto Chococino Caramel is de nieuwste smaak van Dolce Gusto. Een heerlijke romige warme chocolademelk met melkschuim en een karamelsmaak. De Dolce Gusto Chococino Caramel, ook wel afgekort tot Dolce Gusto Choco Caramel, een verrukkelijke mix van chocolade en een karamelsmaak. Inhoud 16 capsules, waarvan 8 melk en 8 koffie/chocolade, voor 8 heerlijke drankjes.

Binnenkort leverbaar !


Dolce Gusto op Koffievergelijk

Op Koffievergelijk vindt u 25 overheerlijke koffievariaties Dolce Gusto capsules en een Dolce Gusto capsulehouder om de capsules netjes op te bergen. En met de nieuwste Dolce Gusto Chococino Caramel dus 26 heerlijke drankjes voor de Dolce Gusto koffiemachine op Koffievergelijk. Allemaal voordelig geprijsd, bij ons op voorraad en supersnel en voordelig geleverd met PostNL.

Nescafé Dolce Gusto

Met een Nescafé Dolce Gusto apparaat maak je gemakkelijk in minder dan één minuut een heerlijke kopje koffie, thee of warme chocolademelk. De machine heeft een professionele druk van 15 bar en daarmee maak je elke keer weer ook bijvoorbeeld de heerlijkste cappuccino’s of latte macchiato’s.

De luchtdichte capsules, Dolce Gusto capsules of Dolce Gusto cups voluit genoemd, optimaliseren de extractiedruk voor elke smaakvariant, zorgen ervoor dat de koffie, thee of chocolademelk vers is en bieden de beste kwaliteit, textuur en melkschuim. Een heerlijke en eenvoudige machine dus van Nescafé.