Ga met Lavazza naar één van de shows van de Amsterdam International Fashion Week


Het Italiaanse koffiemerk Lavazza is sponsor van de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) en geeft voor verschillende shows die week 30 toegangskaarten weg. Daarnaast kan iedereen tijdens de Fashion Week genieten van de echte Italiaanse espresso ervaring met Lavazza. Locatie: Westergasfabriek te Amsterdam. Wanneer: 13 tot en met 17 juli 2011.


Op de AIFW showen bekende designers en aanstormende talenten hun allernieuwste modecreaties. De link tussen het Italiaanse Lavazza en de AIFW is makkelijk gelegd. Al jaren geeft Lavazza een eigen modekalender uit waarin wereldberoemde modefotografen en designers bijzonderde koffiemomenten vastleggen. Ook wel door Lavazza genoemd de Espress yourself lifestyle.


Dat de Italianen van koffie houden is bekend. Maar de Italianen zijn ook helemaal gek van het merk Lavazza. Maar liefst 78% van de Italianen drinkt Lavazza koffie. Meer informatie is te vinden op www.lavazza.com.


Laat hier je gegevens achter en maak kans op tickets voor bijvoorbeeld de show van Frans Molenaar, Hunkemöller of Quoc Thang.


Bron: Drimble