Geen suikerklontje maar een melkklontje in je koffie


Gelijkwaardig aan een suikerklontje, maar dan van melkpoeder. Geen geknoei meer met melk of melkpoeder in je koffie, maar een klontje dat ook nog eens als voordeel heeft dat minimaal nog 3 jaar houdbaar is. Het is nog een idee, maar hopelijk is het snel verkrijgbaar.


Het idee is afkomstig van 4 studenten van het Rijn IJssel College in Arnhem die voor dit concept het bedrijf Melkklontje hebben opgericht. Onlangs wonnen de studenten Poyan Babai Azar, Jeroen van der Berg, Max Bisseling en Caner Demirci in Riga de eerste prijs op het International Student Company Festival. Melkklontje werd daar uitgeroepen tot Best Overall Company uit maar liefst 76 Europese studentenbedrijven.


Volgens de jury had Melkklontje het meest innovatieve product met enorme groeipotenties. En dit aangevuld met de beste stand en de beste sales- en marketingtechnieken was Melkklontje de absolute winnaar. Speciaal voor het festival werd de website melkklontje.nl gebouwd en werd er een promotiefilmpje opgenomen.


Het melkklontje is nog niet ontwikkeld, maar volgens de studenten is er voldoende animo voor om de plannen door te zetten. Ze willen dan ook graag doorgaan met promotie en zorgen dat het melkklontje uiteindelijk in de winkel terecht komt.


Bron: EVMI.nl