Dolce Gusto koffie in huisjes Center Parcs


In de huisjes van Center Parcs kun je voortaan ook genieten van heerlijke koffie. Koffie zoals je thuis ook drinkt. Dolce Gusto dus. Cappuccino, lungo, latte macchiato, met 33 smaken in Nederland voor ieder wat wils. In een Premium cottage, VIP cottage, Boathouse of hotelkamer van één van de Nederlandse parken van Center Parcs tref je voortaan een Dolce Gusto koffiemachine aan.


Naast de Dolce Gusto koffiemachine liggen er voor de eerste avond ook reeds 5 capsules. Voor het hele gezin, namelijk twee zwarte koffie's (Espresso Intenso en Lungo), een cappuccino en een Nesquick chocolademelk voor de kinderen. En bevalt de Dolce Gusto koffie? Gebruik dan de voucher van € 20,- korting bij aanschaf van een Dolce Gusto koffiemachine die er in het Center Parcs huisje ligt.


Samenwerking Nescafé en Dolce Gusto

De samenwerking tussen Nescafé Dolce Gusto en Center Parcs past volledig binnen de strategie die Center Parcs heeft, ‘Wij sluiten exclusieve partnerships, u profiteert ervan’. Maar liefst 2400 Dolce Gussto koffiemachines staan er inmiddels in totaal bij Center Parcs. Daarnaast is het bungalowpark steeds op zoek naar manieren om hun gasten zich nog meer thuis te laten voelen. En daar draagt deze samenwerking natuurlijk aan bij. De laatste jaren is de koffietrend dat meer mensen voor koffiesoorten kiezen die onder hoge druk bereidt worden. En allerlei koffievarianten, met verschillende smaken en/of met melk.


Binnenkort dus naar Center Parcs? Neem uw favoriete smaak Dolce Gusto capsules mee.


Bron: Travel360.be