Gratis koffie bij McDonald's

McDonalds heeft van alle koffiesoorten het recept verbeterd. Om dit met alle gasten van de fastfoodketen te delen, serveert McDonald's in de werkweek van 7 tot en met 11 oktober de hele dag gratis koffie. En dat geldt voor alle vijf de koffievarianten: koffie, koffie verkeerd, cappuccino, espresso en dubbele espresso.

Het hele koffietraject van McDonald's is onder de loep genomen. De koffiemachines zijn opnieuw afgesteld en er is gekeken naar de perfecte combinatie en hoeveelheid koffie, water en indien van toepassing melk. Bijvoorbeeld voor een lekker kopje zwarte koffie wordt 4 gram meer koffiebonen gebruikt.

Dus heeft u zin in een lekker bakje (gratis) koffie, kom dan naar 1 van de 236 Nederlandse McDonalds vestigingen in de week van 7 tot en met 11 oktober.

In 2011 is McDonald's overgestapt van Douwe Egberts koffie naar het Italiaanse koffiemerk Segafredo. Zelfs naar Segafredo koffie met het Rainforest Alliance keurmerk.

Begin 2013 was de koffie ook nog van dit Italiaanse merk en stond dit op alle uitingen van de hamburgerketen. Maar of de koffie tegenwoordig ook nog van Segafredo is?

Bron: Hardenberg.nu