Singapore Airlines eerste luchtvaartmaatschappij die Illy koffie schenkt

Singapore Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore en onderdeel van de luchtvaartalliantie Star Alliance, schenkt voortaan Illy koffie aan boord van haar vluchten. Voortaan ook genieten in de Business, First en Suites Class van Singapore Airlines van de originele Italiaanse Illy koffie.

De luchtvaartmaatschappij serveert de originele Illy Monoarabica koffiebonen in de lucht. Het assortiment tijdens een vlucht bestaat uit alle soorten Illy Monoarabica koffie: de Monoarabica Ethiopia, Monoarabica Brazil en de Monoarabica Guatemala. Maar ook de normale originele Illy koffie, gemaakt van negen soorten pure Arabica koffiebonen, en cafeïnevrije Illy koffie kan aan boord worden gedronken.

Singapore Airlines is met deze stap direct een grote klant van het Italiaanse Illy. Het serveert maandelijks namelijk meer dan 100.000 kopjes koffie in de lucht. De samenwerking is tot stand gekomen na maanden van intensief onderzoek, aldus Singapore Airlines Vice President, Maggie Li. Het is de eerste luchtvaartmaatschappij wereldwijd die de originele Monoarabica koffiebonen serveert.

Bron: Zakenreisnieuws.nl