Illy voorjaarspromotie: gratis koffie en servies


Illy voorjaarspromoBij het Italiaanse koffiemerk Illy is de voorjaarspromotie gestart bij Illy MIE koffiemachines, ook wel Illy IperEspresso koffiemachines genoemd. Gratis koffie en servies ter waarde van € 80,-.

Het perfecte cadeau voor vaderdag of moederdag!

Bij aanschaf van een Illy koffiemachine op Koffievergelijk.nl of Koffievergelijk.be ontvangt u gratis 5 blikken Illy MIE capsules, Illy IperEspresso capsules, (3 x normale branding en 2 x lungo) en 2 porseleinen espresso kop en schotels van de Illy art collection. Met het proefpakketje dat al in de koffiemachine zit, in totaal dus 105 Illy MIE capsules bij aanschaf van een Illy koffiemachine.


Actievoorwaarden Illy De actie loopt t/m 1 juli 2016. Proces: met de aankoopbon gaat u naar www.illypromotions.nl, daar laat u uw gegevens achter en alles wordt binnen 14 dagen kosteloos thuisgestuurd.

Over Illy

Het Italiaanse Illy, wereldwijd één van de grootste koffiemerken, is tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf. Het in Triëst in Italië gevestigde bedrijf is in 1933 opgericht door Francesco Illy en zijn kleinzoon Andrea Illy is nu bestuursvoorzitter van het grote koffiemerk. Maar het merk is uitgegroeid tot een wereldwijd merk, dagelijks wordt in ruim 140 landen Illy koffie gedronken, totaal meer dan miljoen kopjes Illy koffie per dag.

Het bedrijf, voluit geheten Illycaffè, richt zich erg op onderzoek & ontwikkeling. Bijvoorbeeld het eerste automatische koffiezetapparaat als een automatisch verpakkingssysteem voor koffie komen van Illy. Maar ook het langdurig bewaren van koffie in blik onder druk met inert gas, de wel bekende Illy blikken. Of een recentere innovatie is de papieren serving, met een dosis gemalen en aangedrukte koffie, om overal ter wereld een uitstekende espresso te bereiden, de ESE-serving. Zo heeft de koffiebrander ook een eigen Illy University, de zogeheten Università del caffè. Met als doel om in Italië en in de rest van de wereld de cultuur van kwaliteitskoffie te bevorderen en te verspreiden.

Illy koffie

De smaak van Illy koffie is voor de kenners overal ter wereld herkenbaar, voluit: een fluweelzachte sensatie, vleugje zoet, evenwichtige dialoog tussen zure en bittere noten, bloemige en fruitige noten en noten van karamel, geroosterd brood en chocolade en de geur van amandelen en honing. De basis van de heerlijke Illy koffie is een melange van 9 verschillende soorten 100% arabica koffiebonen.

Assortiment Illy koffie

Ons assortiment Illy koffie bestaat uit: - Illy koffiebonen - Illy gemalen koffie - Illy MIE capsules, IperEspresso capsules - Illy ESE servings