Illy koffie komt met illy Cold brew ready to drink classico

De Italiaanse koffiebranderij illy komt met een cold brew classico koffie, een dorstlessende en verfrissende koffie voor elk moment van de dag, zowel thuis als onderweg. Een koude koffie met een natuurlijk zoete, zachte en goed uitgebalanceerde smaak, verrijkt met tonen van chocolade en karamel.

Cold brew is een zetmethode waarbij koffie gedurende 12 uur lang koud wordt gebrouwen. De koffie voor de cold brew is de unieke illy classico blend, een 100% arabica koffie. De cold brew koffie is ongezoet, bevat geen suiker en is zonder toegevoegde smaak- en kleurstoffen. Eén blikje cold brew koffie van 250 ml bevat daardoor slechts 5 calorieën. Volgens koffiebranderij de ideale oplossing voor lierhebbers van koffie en de doelgroep die geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl, nieuwe trens en producten die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. De verpakking is van recyclebaar aluminium.

De illy smaak

De brouwmethode, koffie wordt gedurende 12 uur koud gebrouwen, geeft het product zijn uitgebalanceerde smaak met nadruk op de aroma van de melange, met tonen van chocolade, gedroogd fruit en granen. Dit maakt de illy Cold brew ready to drink classico ook tot een geschikt ingrediënt in cocktails. De cold brew is verkrijgbaar in blikjes van 250 ml en de verkoop adviesprijs is 2,29 euro per blikje.

Over illy koffie

illy koffie is in 1933 opgericht door Francesco Illy en met Andrea Illy, de kleinzoon van de oprichter, aan boord is illy nog steeds een familiebedrijf. Andrea Illy is bestuursvoorzitter en heeft het koffiemerk flink uitgebouwd tot een merk dat in 131 landen te verkrijgen is. Het merk is volgens de echte koffiekenner de beste koffie ter wereld. De illy blends bestaan uit 9 soorten arabica koffiebonen van de beste oogsten ter wereld. De onmiskenbare smaak van de illy blend bestaat uit een classico (normale branding) met een perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid met een zoete afdronk, de intenso (donkere branding) met een volle en bittere smaak of cafeïnevrije koffiebonen zonder cafeine maar met de bekende smaak van illy. De illy aroma’s blijven perfect behouden door de luchtdichte verpakking.

illy online bestellen bij Koffievergelijk

Ervaar zelf de unieke illy smaak en bestel illy koffiebonen, illy gemalen koffie of illy servings, snel en voordelig bij Koffievergelijk.

Bron: Levensmiddelenkrant.nl