Koffie maken of bestellen met je smartphone


Tegenwoordig kan er steeds meer met je smartphone. Zo ook dus op koffiegebied. Bijvoorbeeld koffie bestellen en betalen via je smartphone of met hulp van een koffie-recepten app de heerlijkste soorten koffie maken.


Koffie bestellen en betalen met je smartphone

Koffie bestellen en betalen met je smartphone. Toekomst? Nee, hoor, sinds kort mogelijk bij de Coffeelovers Avenue, in de bilbiotheek van Centre Céramique. Bezoekers van de bibliotheek kunnen koffie drinken op hun lees- of werkplek zonder naar de kantine te moeten. De koffie wordt na bestelling gebracht door jongeren met een beperking die werkzaam zijn via het project The Masters.


Koffie-recepten met de Great Coffee App

De heerlijkste koffierecepten dankzij je smartphone, het kan met de Great Coffee App. Deze app voor de iPhone en iPad geeft je 16 overheerlijke koffie-recepten gebaseerd op een espresso. Of je nu valt sterk, bitter of zacht houdt, voor elke smaak heeft de app een recept.


De app bevat zowel prachtige afbeeldingen van de beschikbare recepten, informatie over de recepten, een mooie en duidelijke video voor het recept en… uiteraard het recept zelf. Enig minpuntje aan de app is dat hij ervan uitgaat dat je thuis de meest luxe machines tot je beschikking hebt. Hierbij de link naar de app voor de prijs van $2,99: Great Coffee App


Bron: Macworld.nl