Dubbel Koffie Bier

De Rotterdamse koffiebranderij Man Met Bril Koffie hebben samen met Brouwerij Noordt een koffie met bier uitgebracht, met de naam Dubbel Koffie Bier.

Het drankje in een naar origineel Belgisch Dubbel recept gebrouwen bier met een donker bruine kleur en een volle, lichtzoete smaak. Vanaf 22 december is het drankje overal in Rotterdam in de horeca te bestellen. Of thuis via de website van Man Met Bril Koffie, zie: Manmetbrilkoffie.nl

Man Met Bril Koffie

Man Met Bril Koffie is een kleine Rotterdams koffiemerk, overigens hét enige koffiemerk nog van Rotterdam, dat op kleine schaal verse koffie brandt en verkoopt. Het koopt de groene koffiebonen zelf bij de koffieplantages, onderhoudt zelf de contacten met de koffieboeren, brandt zelf de koffie en verkoopt zelf. De levering van de koffie gebeurd alleen lokaal en persoonlijk.

Samen met Brouwerij Noordt, de grootste maar ook jongste koffiebranderij van Rotterdam, heeft Man Met Bril Koffie een uniek drankje gemaakt, Dubbel Koffie Bier.

Het donkere bruine biertje, met een volle en lichtzoete smaak heeft haar smaak te danken aan het gebruik van een dubbele hoeveelheid gerst en hop en de toevoeging van El Rosario koffie.

Bron: Bierista.nl