Manier van koffie drinken verklapt je persoonlijkheid

De manier waarop jij je koffie drinkt verklapt iets over je persoonlijkheid. Alle verschillende manieren om koffie te drinken, zoals een cappuccino, koffie verkeerd, zwarte kop koffie of een latte… Deze manieren van koffie drinken zeggen dus iets over je persoonlijkheid.

Dit is de conclusie van een onderzoek onder ruim duizend koffieliefhebbers. Psycholoog Ramani Durvasula bestudeerde al deze koffieliefhebbers en lette daarop de verschillende eigenschappen en persoonlijkheden van de deelnemers.

Zwarte koffie

Mensen met een voorliefde voor een zwart koffie zijn rechtdoorzee en houden van eenvoud. Ze blijken erg consequent te zijn, blijven het liefst op de achtergrond, kunnen af en toe humeurig en stil zijn en hechten veel waarde aan gewoontes.

Koffie verkeerd

Drinkers van koffie verkeerd vertonen neurotische trekjes en houden ervan om anderen te plezieren. Maar, zetten zichzelf hierdoor wel snel op een tweede plaats.

Cappuccino en andere soorten koffie

Deze koffiedrinkerszijn veeleisend, obsessies en controlerend. Gevoelige mensen die bewust met hun gezondheid bezig zijn. Daarnaast worden mensen die houden van andere koffie dan het standaard kopje koffie vaak gezien als trendsetter. Jong van geest en vaak met roekeloos gedrag.

Cafeïnevrije koffie

Cafeïnevrije koffiedrinkers hebben vaak een obsessieve kant, zijn erg controlerend en hebben oog voor details.

Bron: Maxfashion