• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 1115 gebruikersrecensies.

Koffiebranderij Mocca d’Or groeit

Geplaatst op 30 September 2018

Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle groeit en gaat moderniseren


Koffiemerk Mocca d’Or groeit flink en gaat de koffiebranderij in Zwolle flink uitbreiden en moderniseren. Door de forse groei de afgelopen jaren is er behoefte aan meer ruimte, dus het nieuwe pand in Zwolle krijgt tweemaal zoveel ruimte en wordt daarnaast voorbereid op verdere groei de komende jaren.</p

In het nieuwe pand, gevestigd aan de Curieweg in Zwolle, zal vanaf januari 2019 gestart worden met de bouwactiviteiten. De koffiebranderij blijft gewoon doordraaien, dus er zal gefaseerd worden uitgebreid, gesloopt en gebouwd. Het nieuwe pand zal straks naast de koffiebranderij, productie en opslag, een kwaliteitslab, een opleidingscentrum, de Technische Dienst, een experience center en kantoren huisvesten.

Kenmerkend voor het nieuwe pand wordt de moderne, industriële uitstraling en open werkomgeving. Een transparant pand, met veel glas zowel aan de binnen- als buitenzijde, zodat iedereen een goed zicht heeft op de koffiebranderij en het productieproces. Het experience center wordt de nieuwe ontvangstruimte, maar ook een uitstalling van de espressomachines, de Mocca d’Or koffieconcepten en de theeproducten. En… het nieuwe pand wordt direct duurzaam, het wordt zelfvoorzienend qua energie.

Mocca d’Or heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de Nederlandse koffiemarkt. Het merk onderscheidt zich door de lange traditie in het ambachtelijk branden van kwaliteitskoffie, ook wel SlowRoast genoemd. Het merk bestaat als sinds 1930, begonnen als Algra koffie in Zwolle, heeft inmiddels ruim 70 medewerkers en is gevestigd in Zwolle, Breda en Heiloo. Eigenaar Wouter Jansen van Velsen heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink versterkt, met onder andere de lancering van EARTH Coffee, de uitbreiding met Koffie en Thee Speciaalzaak Het Konkeltje en recent de overname van het Rotterdamse Santas koffie.

Bron: Foodclicks.nl


Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs