Niet tevreden over je kop koffie? Geld terug


Tank je regelmatig bij een BP tankstation? Probeer dan de koffie van het Wild Bean Cafe. Niet 100 procent tevreden over je koffie crème, espresso, dubbele espresso, cappuccino, koffie verkeerd, chocolademelk of thee? Dan ontvang je je geld terug. Onderdeel van de campagne: Love it! Of je geld terug. Bij 89 BP-tankstations in Nederland.


De campagne bij de Wild Bean Cafe's loopt van 3 april t/m 5 juli 2013. Het bedrijf wil hiermee laten zien dat het 100 procent staat voor de kwaliteit van iedere kop koffie, chocolademelk of thee. De koffie bestaat uit 100 procent arabica koffiebonen, wordt voor iedere kop koffie versgemalen en is UTZ-gecertificeerd. En alle koffiemachines worden dagelijks grondig gereinigd.


Volgens Bart Koelemaij, convenience trading manager BP, wil BP op deze manier de kwaliteit van de koffie continue waarborgen en verbeteren. Het Wild Bean Cafe doet er alles aan om klanten koffie van de hoogste kwaliteit te bieden en durft daarom 100 procent koffiegarantie te geven. En klanten die dan toch de koffie feedback-kaart invullen en hun geld terugvragen? Een kans om de koffie nog verder te verbeteren.


Bron: BP.com