De beste webwinkel van Nederland in de categorie Eten en Drinken


480892Yes, we hebben gewonnen. Een jaar lang mogen we ons de Beste Webwinkel van 2017 noemen.

Koffievergelijk.nl heeft afgelopen week de award voor de Beste webwinkel van 2017 gewonnen bij de Shopping Awards XS, voorheen de Thuiswinkel Awards genoemd. Bij de jaarlijkse verkiezing kunnen klanten hun favoriete webwinkel kiezen, een publieksprijs dus.

De verkiezing, georganiseerd door de Stichting Thuiswinkel Awards, vraagt consumenten om te stemmen op hun favoriete webwinkel, verdeeld in meerdere categorieën. Winnaar is de webshop met de hoogste eindscore. De Shopping Awards XS is alleen voor webshops met een omzet onder de 4 miljoen euro.

Deze hele week 5% korting

Daarom deze week 5% korting met de code: shopping2017, op het gehele assortiment (geen minimale bestelgrootte). Actie geldig t/m maandag 20 maart 2017.

Over Koffievergelijk.nl

480889Het bedrijf, met voor Belgische klanten de webshop Koffievergelijk.be, wordt met veel enthousiasme gerund door Nicole en Marco Siemelink uit het Gelderse Ulft. De afgelopen jaren hebben we het assortiment flink uitgebreid, met nog meer topmerken zoals het Italiaanse Illy of met het grootste assortiment Dolce Gusto cups van de Benelux, en de website nog informatiever en vollediger gemaakt, alle informatie over koffie en thee onder één dak.

Bij Koffievergelijk.nl draait alles om 100% klanttevredenheid, een groot assortiment voor particuliere en zakelijke klanten, voordelige prijzen en snelle en betrouwbare levering. De plannen voor de toekomst zijn uitbreiding naar Duitsland, makkelijker en sneller herhaalbestellingen kunnen plaatsen en abonnementsmodellen.

De volledige fulfilment, van goederenontvangst tot verzending, is in handen van het Doetinchem Fulfilment Partners. Zij zorgen voor het dagelijks goed en tijdig versturen van alle pakketjes met PostNL: op werkdagen tot 21.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Koffievergelijk.nl mag zich dus in heel 2017 de beste webwinkel van Nederland in haar branche noemen. Iets om trots op te zijn.