Koffievergelijk gaat gebruik maken van de logistiek van Pinbizz


Koffievergelijk, met de websites Koffievergelijk.nl en Koffievergelijk.be gaat gebruik maken van het logistieke apparaat van Pinbizz uit Doetinchem.


Vanaf maandag 24 juni 2013 worden alle bestellingen van de webwinkels Koffievergelijk.nl en Koffievergelijk.be verzonden door Pinbizz. Pinbizz is met haar jarenlange ervaring op logistiek vlak, als sinds 2002, een specialist in de regio. De logistiek van Koffievergelijk is dus in goede handen!


Klanten profiteren ook direct van samenwerking

Klanten profiteren ook direct van deze samenwerking, want vanaf maandag 24 juni worden alle bestellingen op werkdagen geplaatst tot 17.00 uur al de volgende dag geleverd door PostNL. Zelfs afhalen bij Pinbizz in Doetinchem behoort tot de mogelijkheden.


Koffievergelijk is opgetogen over de samenwerking. Een nieuwe stap voor het bedrijf dat ruim 2 jaar geleden vanuit huis begon. De eerste bestelling werden nog zelf met de fiets naar PostNL gebracht, maar al snel was dit niet meer mogelijk en was er een auto nodig. De laatste maanden moest er zelfs meerdere malen per dag naar PostNL gereden worden. Het succes van het bedrijf? Een groot assortiment, voordelige prijzen, snelle en voordelige levering, leuke acties en verder gewoon doen wat je beloofd. Goed en snel!


Toekomstplannen met Koffievergelijk

Er zijn grootste toekomstplannen met het bedrijf. Met de uitbesteding van de logistiek aan Pinbizz komt er tijd vrij om verder aan de webwinkels te bouwen, nog meer acties te doen en verder te groeien met het bedrijf.