Koffievergelijk gestart met verkoop Smaakje siropen

Maak van je koffiemoment een feestje, een uniek verwenmoment! Voeg een scheutje koffiesiroop toe aan je cappuccino of latte macchiato en zet hiermee iets bijzonders op tafel !

Wat dacht je van een cappuccino of latte macchiato met Smaakje Roze Koeken siroop? Of Smaakje Oma’s cake siroop?

Siropen zijn niet alleen heerlijk voor in de koffie, maar ook voor in de thee, in een cocktail of over het dessert. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk op Smaakje.

Over Smaakje Siropen

Bram en Anouk Wendel, eigenaren van Smaakje, maken siropen van oer-Hollandse smaakjes als stroopwafel, bitterkoekjes of Oma’s cake. Het idee voor Smaakje ontstond in coronatijd. Vader Marcel is eigenaar van het productiebedrijf Tweda dat gespecialiseerd in is het maken van sauzen, marinades, sambal oelek en andere smaakverfijners voor de horeca. Bram en Anouk, beiden ook werkzaam bij Tweda, zochten in de lockdown tijd naar een product voor de consumentenmarkt en kwamen op Smaakje Siropen, een verwenmomentje voor thuis.

Smaakje is geen gewone koffiesiroop, maar ontwikkelt naast de klassieke smaken juist ook Oer-Hollandse smaken, smaken met een Nederlands tintje, als bitterkoekjes, boterkoek, Oma’s cake en roze koeken. Bij het openen van een Smaakje fles doet de geur je al direct denken aan Nederland, voor een verwenmoment thuis. Naast deze Oer-Hollandse smaken zijn er natuurlijk ook de lekkere en herkenbare smaken als karamel, hazelnoot of chocolade.

Alle smaken worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek van Tweda in Amersfoort. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van Nederlandse ingrediënten, eventueel aangevuld met natuurlijke smaakmakers. De fles is van recyclebaar plastic en voorzien van een 100% gerecycled etiket. Meer informatie over Smaakje.

Over Koffievergelijk

Koffievergelijk, Koffievergelijk.nl en Koffievergelijk.be, is dé webwinkel voor de Nederlandse en Belgische consument en zakelijke klant. Met een uitgebreid assortiment heerlijke koffie, thee en bijbehorende zaken als nougat, koffiemachines, koekjes etc.

Koffievergelijk staat voor snelle levering, voordelige en snelle verzending met PostNL. Op de website staat de THT-datum per product, alle informatie per product en op de website kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken. Koffievergelijk verkoopt de volgende smaken Smaakje siropen: bitterkoekjes, boterkoek, chocolade, hazelnoot, karamel, Oma’s cake, Roze Koeken siroop en vanille siroop.
Meer informatie op de Smaakje pagina op Koffievergelijk.