Kop koffie warm houden met je iPad


Dreigt je kop koffie koud te worden? En ben je te lui om een nieuwe kop koffie te zetten of je koffie te gaan opwarmen? De oplossing: een iPad3 en de app HotPad.


Volgens de Primary Coffee Company, de maker van de app HotPad, is de app niet schadelijk voor je iPad3. Door de app HotPad gaat de processor van de iPad dusdanig overklokken dat je er een kop koffie uren warm mee kunt houden. Het is overigens de vraag of het verstandig is om de app te gebruiken, gebruik is op eigen risico.


Volgens Apple voldoet de nieuwe iPad aan alle regels, maar de app HotPad speelt op humoristische manier in op het feit dat een aantal testen afgelopen weken uitwijzen dat de nieuwe iPad beduidend warmer wordt dan de voorgangers, de iPad1 en 2.


De interface van de HotPad app is erg grappig gemaakt. Eerst krijg je het advies om de iPad3 op een vlakke ondergrond te leggen, vervolgens komt er een metertje waarop te zien is dat de processor zich aan het verwarmen is. Als de meter 100 procent heeft bereikt, wordt er een rode cirkel zichtbaar waar je je kop koffie op kunt zetten.


Of Apple blij is met de app is de vraag. Enige tijd geleden had de Nederlandse ontwikkelaar Philip Plotnikov een app gemaakt waarmee je de iPad als onderzetter kan gebruiken. Apple wees deze app resoluut af omdat ze niet de indruk wilden wekken dat je een iPad ook echt als onderzetter kunt gebruiken.


De Nederlandse ontwikkelaar Philip Plotnikov maakte ooit een iPad-onderzetter als app, maar die wees Apple resoluut af. Ze willen niet de indruk wekken dat je de iPad daadwerkelijk als onderzetter kunt gebruiken.


Bron: iPadclub.nl