Extra korting op Segafredo, Tiktak en Caffè Kimbo koffiebonen

Deze week ontvangt u 6% extra korting op alle smaken koffiebonen van de merken Segafredo, TikTak en Caffè Kimbo.

Gebruik de kortingscode ‘Val14’ in de winkelwagen en u ontvangt 6% extra korting op de koffiebonen van deze 3 merken. De korting komt bovenop de prijzen op de website. De actie is geldig tot en met maandag 17 februari 2014.

Segafredo koffiebonen

Segafredo Zanetti is als Italiaans familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd opererend koffiemerk. De echte espresso van Segafredo wordt ook wel il vero espresso italiano genoemd.
Segafredo koffiebonen zijn er in 5 smaken, van een 100% arabica tot een melange van arabica en robusta koffiebonen en cafeïnevrije koffiebonen.

TikTak koffiebonen

TikTak is een Nederlands koffiemerk met een rijke historie. Vroeger met als motto 'Suyvere Koffij verkoopt zichzelf'. Sinds 1991 in handen van het Italiaanse Segafredo Zanetti.
De TikTak koffiebonen zijn er in 4 smaken: van mild en fris tot pittig en vol en zelfs een Max Havelaar.

Caffè Kimbo koffiebonen

Caffè Kimbo koffie staat symbool voor de Authentieke Italiaanse Espressocultuur: kwaliteit, pure smaak, passievol en temperamentvol. Afkomstig uit Napels van de koffiebranderij van de familie Rubinho.
Caffè Kimbo koffiebonen zijn er in 2 smaken en beiden verpakt per 250 gram: donker en stevig (de Napoletano) en een balans tussen smaak, aroma en crèma (de Aroma).