De Magia en Fantasia zijn de nieuwste parels Lavazza

Lavazza A Modo Magia en Lavazza A Modo Mio Fantasia. De nieuwe parels van Lavazza A Modo Mio. De nieuwste koffiemachines voor Lavazza A Modo capsules met een typisch Italiaanse look en de bekende authentieke espresso smaak. De machines worden geproduceerd door de Duitse fabrikant AEG, dus machines met een topkwaliteit.

De Italianen zeggen "NUOVO" en wij zeggen "NIEUW"!

Lavazza A Modo Mio Magia

De stijlvolle Lavazza A Modo Mio Magia espressomachine zorgt voor heerlijke en sterke koffie. Nu zelf espresso maken als een echte barista. Met de drie koffie keuzes die de machine heeft (espresso, espresso lungo en caffé crema) en twee temperatuur instellingen (gloeiend heet of zoals de Italianen hem drinken: klaar om direct te drinken), kunt u ’s morgen snel uw gewenst kop koffie zetten zonder afbreuk te doen aan de Lavazza kwaliteit. En mocht u ’s morgen in uw haast vergeten zijn de koffiemachine uit te zetten, na 9 minuten schakelt de machine zichzelf automatisch uit. De roestvrijstalen lekbak en de capsule compartimenten zijn vaatwasmachine bestendig en dus makkelijk schoon te houden. De Lavazza A Modo Mio Magia espresso machine maakt gebruikt van de bekende Lavazza A Modo Mio capsules, de nummer 1 koffie in Italië. De machine is in drie kleuren (Ebony Black, Rubin Red en Latte Cream) leverbaar en zal dus in elke keuken schitterend staan.

Lavazza A Modo Mio Fantasia

De Lavazza A Modo Mio Fantasia is de perfecte koffiemachine voor cappuccino en latte liefhebbers. De koffiemachine maakt heerlijke schuimige lattes en cappuccino’s door middel van de AEG stoom- en gardesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je melk precies de gewenste textuur bereikt. Tevens heeft de Fantasia een instelling om koude melk op te schuimen, zodat je ook bijvoorbeeld ijskoffie kunt maken. Met de drie melk recepten (cappuccino, grote cappuccino en latte) en het thermoblok systeem dat garant staat voor een warme kop koffie, kunt u altijd snel van uw favoriete cappuccino of latte genieten. De machine schakelt zich na 9 minuten automatisch uit. U kunt dit dus nooit vergeten. Het Pure Advantage waterfilter zorgt voor de beste kwaliteit gezuiverd waterfilter voor uw kop koffie. U zult de authentieke Italiaanse koffiesmaak beleven door de Lavazza A Modo Mio capsules, de nummer 1 koffie in Italië. De machine is in dezelfde drie kleuren (Ebony Black, Rubin Red en Latte Cream) als de Magia leverbaar.

Wanneer leverbaar? Vanaf week 13 2015 zijn de rode Magia en zwarte Fantasia leverbaar.

Het grootste assortiment Lavazza A Modo Mio capsules en accessoires zoals kopjes, capsulehouders e.d. vindt u op Koffievergelijk.