Lavazza opent koffiemuseum in Turijn

Lavazza heeft in het Italiaanse Turijn een koffiemuseum geopend. In deze stad is Lavazza, het vierde grootste koffiemerk wereldwijd, in 1895 begonnen. In Italië is het merk marktleider. En nu is het dus in eigen land een museum gestart dat compleet in het teken staat van het vloeibare, zwarte goud.

Ben je dus een echte koffieliefhebber, dan is Turijn dus een plaats die je niet mag overslaan. Voor slechts 10 euro kun je het museum van Lavazza bezoeken. Bij de prijs inbegrepen zit natuurlijk een heerlijk kopje koffie en een lekkere cocktail met koffie. Je wordt rondgeleid door het museum door vijf verschillende kamers vol media-installaties. Het museum is te bezoeken van woensdag tot en met zondag

Koffiefabrikant Lavazza toont de geschiedenis van koffie en haar eigen bedrijf aan de hand van een groot deel van zijn 8.500 documenten, van foto’s tot andere producten. Het museum ligt in een buurt die nog volop in ontwikkeling is. Het trendy restaurant Condividere by Lavazza is een uitstekende keuze om het museumbezoek af te sluiten met een hapje en een drankje.

Lavazza heeft een zeer groot assortiment heerlijke koffies, van koffiebonen tot capsules voor haar eigen machines en Nespresso machines. Koffievergelijk heeft een groot assortiment van Lavazza met op dit moment mooie acties. Bij minimaal 6 pakken Lavazza koffiebonen ontvangt u een set Lavazza lepeltjes ter waarde van € 9,95. En bij minimaal 16 doosjes Lavazza A Modo Mio capsules ontvangt u gratis een geschenkset A Modo Mio espressokopjes ter waarde van € 29,95. Voor beide acties geldt OP=OP.

Bron: Nieuwsblad.be