Like Koffievergelijk maak kans op een Lavazza melkopschuimer


Ook genieten van heerlijke echte Italiaanse koffie met melk? Bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato? Maak nu kans op een Lavazza melkopschuimer t.w.v. € 69,95.

Like Koffievergelijk op Facebook of Google+ en vertel waarom JIJ deze prachtige Lavazza melkopschuimer zou willen winnen. De meest creatieve en originele reactie wint.

Actievoorwaarden Deze actie loop t/m zondag 9 september 2018 23.59 uur. Dan geeft Koffievergelijk , onder al haar likers, degene met de leukste reactie een GRATIS Lavazza melkopschuimer. De melkopschuimer wordt uiteraard gratis opgestuurd.


Lavazza

Lavazza is gevestigd in Turijn in Italië en is in 1895 opgericht door Luigi Lavazza. Begonnen als detailhandelaar die koffie ging branden en verkopen. In die tijd verkochten alle koffieverkopers één soort koffie, maar Lavazza mengde verschillende koffies door elkaar om dé perfecte espresso smaken te kunnen creëren. De specifieke Lavazza melange is tot op de dag van vandaag nog steeds geheim.

Een van de belangrijkste huidige doelstellingen is om Lavazza koffie in alle landen van de wereld verkrijgbaar te krijgen. Zodat iedereen kan kennismaken met de kwaliteit en het aroma van een echte Italiaanse espresso. Tegenwoordig is Lavazza wereldwijd het symbool van de Italiaanse espresso geworden. In Italië is Lavazza zelfs de marktleider op het gebied van espresso koffie.

Lavazza is tot op heden nog steeds een familiebedrijf en het bedrijf wordt geleidt door de vierde generatie van de familie. Er werken wereldwijd meer dan 2000 medewerkers. Zij zorgen er samen voor dat er dagelijks wereldwijd ruim 14 miljard kopjes Lavazza koffie gedronken worden.

Lavazza assortiment

De Lavazza melkopschuimer is uitstekend te gebruiken in combinatie met één van de unieke smaken Lavazza koffiebonen, van een fluweelzachte 100% arabica koffie tot koffiebonen met een krachtige en aromatische smaak voor toevoeging van robusta koffiebonen. Bijvoorbeeld de Lavazza Crema e Gusto koffiebonen en de Lavazza Gran Aroma koffiebonen zijn koffiebonen met een redelijk percentage robusta koffiebonen, een garantie bij toevoeging met melk of melkschuim voor een heerlijke echte Italiaanse cappuccino of latte macchiato.

De Lavazza melkopschuimer kan uiteraard ook uitstekend bij smaken van de Lavazza A Modo Mio capsules of Lavazza Espresso Nespresso capsules gebruikt worden. Voeg zelf de gewenste hoeveelheid warme melk en/of melkschuim eenvoudig toe.