L’OR EspressO capsules van Douwe Egberts zijn inmiddels ook verkrijgbaar op de internetsite van Douwe Egberts. De capsules zijn geschikt voor een Nespresso apparaat.


Hiermee gaat Douwe Egberts in ons land de concurrentie aan met Nespresso. Nespresso heeft de komst van concurrerende capsules lang buiten de deur weten te houden. De capsules waren alleen verkrijgbaar in eigen winkels, bij De Bijenkorf en op Nespresso.com. Het verplichte lidmaatschap van de Nespresso Club kon echter niet iedereen waarderen.


De capsules zijn door Douwe Egberts geïntroduceerd om een impuls te geven aan het populaire 1-kopssegment en om eigenaren van Nespresso machines keuzevrijheid te bieden in kwaliteitskoffie.


De L’OR EspressO capsules zijn goedkoper dan de Nespresso capsules, namelijk € 3,09 voor 10 capsules. (tegen € 3,30 tot € 3,70 voor 10 capsules). Tot enkele dagen geleden waren de capsules alleen verkrijgbaar in de 13 winkels van Douwe Egberts. Volgens woordvoorster Olga Hesselink van Douwe Egberts is het nog onduidelijk of de capsules ook in de Nederlandse supermarkten komen te liggen.


Klik hier voor meer informatie over de capsules of om te bestellen.


Bron: Twinkle