Spaar punten bij Dolce Gusto

Dolce Gusto capsules, ook wel Dolce Gusto cups genoemd, zijn speciaal ontworpen om in minder dan een minuut een heerlijk vers kopje koffie te maken, met alleen de allerbeste arabica koffiebonen.

De luchtdichte capsules optimaliseren de extractiedruk voor elke smaakvariant en geven de beste Nescafe kwaliteit, melkschuim en textuur snel en zonder gedoe. De Dolce Gusto koffiecapsules geven een professionele druk van 15 bar waardoor je in combinatie met de cups een heerlijke kop koffie zet, eventueel met melkschuim voor bijvoorbeeld een latte macchiato of cappuccino.

Spaarprogramma Koffievergelijk

Bij Koffievergelijk spaar je eenvoudig voor koffiepunten, koffiepunten die korting geven op een volgende bestelling, eenvoudig bijgehouden via uw account. Bij iedere besteding ontvangt u koffiepunten, per € 1,- besteding ontvangt u 2 koffiepunten, dus bij € 25,- ontvangt u dus 50 koffiepunten. Iedere koffiepunt is € 0,01 cent waard. Als u wilt weten hoeveel koffiepunten u reeds heeft gespaard, dan is dit eenvoudig op te vragen door in te loggen op uw account. Meer informatie over het Koffievergelijk spaarprogramma.

Loyaltyprogramma Premio

Bij Dolce Gusto kunt u met het PREMIO loyaltyprogramma punten sparen en inwisselen voor cadeau’s. Verzamel de codes van de capsuledozen, voor ze in op de website van Dolce Gusto, verzamel punten en profiteer van geselecteerde cadeau’s. Elke doos van 12 of 16 Dolce Gusto capsules en Starbucks Dolce Gusto capsules levert 100 punten op, een doos van 30 Dolce Gusto capsules zelfs 200 punten. Voer de codes in op de website van Dolce Gusto en spaar voor cadeau’s.

Op de binnenkant van de bovenflap van elke doos Dolce Gusto vindt u een 12-cijferige code die je kunt scannen met de Dolce Gusto app of kunt invoeren op de website van Dolce Gusto. Als er geen code is, dan bevindt deze zich mogelijk in de doos.