Makkelijk onderweg espresso zetten

Ben je een echte espresso liefhebber, maar baal je ervan dat je op kantoor, onderweg of op vakantie niet je favoriete espresso kunt drinken?


Er is een oplossing voor je probleem: de Handpresso Hybrid, te koop vanaf € 99,95 via handpresso.nl.


De Handpresso Hybrid ziet eruit als een soort fietspomp. Het apparaat heeft een compacte grootte en weegt nog geen 500 gram en is daardoor erg makkelijk om mee te nemen onderweg. Je hebt geen stroom nodig, maar wel heet water. Je brengt het espressoapparaat op 16 bar druk door middel van een pompsysteem, net zoals een fietspomp.


Om het helemaal makkelijk te maken, kan je de ESE-servings (Easy Serving Espresso)/Pods gebruiken, wat ook wel net zo schoon werkt. Maar ook gemalen koffie is een mogelijkheid, zeker voor de echte espresso puristen.


Je kunt dus op alle mogelijke locaties en tijdstippen van je eigen favoriete espresso genieten. Ook is er een speciaal ontwikkelde domepod case te verkrijgen. Hier kun je 3 espresso shots in mee nemen. Espresso shots die je thuis al kan voorbereiden met je eigen favoriete koffie melange.


Om een indruk te krijgen hoe makkelijk het nou eigenlijk werkt, kun je een filmpje op youtube bekijken waarin 2 mensen genieten van hun eigen espresso tijdens een wandeling


De consumentenbond is niet heel erg enthousiast over de Handpresso Hybrid, vanwege de Pods die als niet zo lekker worden ervaren. Maar er zijn tegenwoordig meerdere merken die ESE-servings/Pods op de markt hebben gebracht. Dus qua smaken kan je op zoek naar je eigen favoriet. Teven vindt de consumentenbond het apparaatje niet zo makkelijk werken, maar oefening baart kunst.


Bron: Handpresso.nl