Nieuwe naam en verpakking Lavazza A Modo Mio capsules

Lavazza gaat aankomende weken haar Lavazza A Modo Mio capsules in een nieuw jasje steken. De verpakking van doosjes krijgt een nieuwe look en tevens krijgen alle smaken een nieuwe naam.

De nieuwe benaming

De nieuwe naam is eenvoudiger om uit te spreken, maar lijkt nog wel een beetje op de ‘oude’ naam. Verder zijn het nu echt Italiaanse woorden geworden.

Magicamente wordt Lavazza A Modo Mio Magia Espresso en staat voor magie
Divinamente wordt Lavazza A Modo Mio Divino Espresso en betekent goddelijk
Tierra Intenso wordt Lavazza A Modo Mio Tierra Espresso en staat voor aarde
Cremosamente Dek wordt Lavazza A Modo Mio Dek Cromoso Espresso en betekent romig
Soavemente wordt Lavazza A Modo Mio Soave Espresso en is in het Italiaans zoet
Deliziosamente wordt Lavazza A Modo Mio Delizioso Espresso wat heerlijk betekent
Appassionatamente wordt Lavazza A Modo Mio Passionale Espresso en betekent in het Italiaans hartstochtelijk
Intensamente wordt Lavazza A Modo Mio Intenso Espresso en staat voor intens
Caffé Crema Lungo Dolcemente wordt Lavazza A Modo Mio Dolce Lungo en betekent zacht
Caffé Crema Lievemente wordt Lavazza A Modo Mio Lieve Lungo en is in het Italiaans lichte

De nieuwe verpakking

De verpakking krijgt ook een grote metamorfose. De verpakking is kleurrijk. Op de voorkant staat onder de nieuwe naam van de smaak de intensiteit van de koffie in een schaal van 1 tot 5, waarbij 5 de sterkste variant is. Verder staat de merknaam Lavazza prominenter op de verpakking.

Ook de capsules hebben een kleine metamorfose ondergaan. Op elke capsule staat nu de smaak vermeld. Zo is de smaak makkelijk te herkennen als de capsules bijvoorbeeld in een Lavazza A Modo Mio capsulehouder zijn opgeborgen.

Lavazza A Modo Mio machines

Lavazza heeft afgelopen maanden ook twee nieuwe Lavazza A Modo Mio machines op de markt gebracht, de Magia en de Fantasia. Beide machines hebben een italiaanse retro style en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Desalniettemin wordt de bekende topkwaliteit van de Lavazza koffie in het kopje natuurlijk nog steeds gegarandeerd.

Aanbieding Lavazza A Modo Mio machine

Tot en met 30 juni 2015 geldt er een ijzersterke aanbieding op alle Lavazza machines op Koffievergelijk.nl. Kijk snel op onze site, dit is waarschijnlijk het moment om uw huidige machine te vervangen, want na aankoop van een nieuwe Lavazza A Modo Mio machine ontvangt u binnen een week na online-aanmelding € 50,- retour van Lavazza A Modo Mio. Dus voor bijvoorbeeld de Lavazza A Modo Mio Espria betaalt u in plaats van € 99,- nog maar € 49,-, maar u koop dus ook de nieuwste Magia al voor uiteindelijk € 99,-.