• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 1225 gebruikersrecensies.

Nespresso en de Google Assistant

Geplaatst op 3 November 2019

Nespresso gaat samenwerking aan met Google Assistant


Nespresso gaat als eerste koffiemerk wereldwijd een samenwerking aan met Google Assistant. Advies voor consumenten van en over Nespresso in de huiskamer. In eerste instantie alleen in pilotland Nederland, later wordt dit concept mogelijk ook wereldwijd uitgerold, uiteraard alleen als blijkt dat er voldoende behoefte aan is.

Klanten kunnen bij de Google Assistent applicatie of via Google Home koffieadvies vragen. Bijvoorbeeld vragen hoe je een goede cappuccino maakt of waar de dichtstbijzijnde Nespresso Boutique is of de dichtstbijzijnde recyclepunten. Of advies bij het maken van koffiekeuzes, inspiratie over verschillende koffievariaties en meer inzicht over bijvoorbeeld de herkomst van koffie. De Google Assistant staat standaard op alle Android telefoons.

Nespresso kan zo op de juiste momenten inspelen op de behoeftes van consumenten. Marketing en Communicatiemanager Roderik de Maar verklaart dat het merk Nespresso continue in beweging is en zoekt naar innovatieve oplossingen om consumenten te inspireren en informeren over koffie. Het Zwitserse koffiemerk laat weten de diensten voor Google Assisstant samen met Google verder uit te breiden.

Nespresso

Nespresso is hét paradepaardje van het grootste voedingsmiddelenconcern van de wereld, het Zwitserse Nestlé. Nespresso capsules zijn kunststof of aluminium capsules, gevuld met lang houdbare gemalen koffie, om snel een eenvoudig dé perfecte kop koffie thuis of op kantoor te zetten. De naam Nespresso is afgeleid van de bedrijfsnaam Nestlé en espresso. En de koffie word veel, zeer veel gedronken. Elke minuut worden er wereldwijd 12.300 kopjes Nespresso koffie gedronken.

Google Assistant

Google Assistant is een virtuele assistent, ontwikkeld door Google, een slimme spraakgestuurde hulp. Standaard zit de assistent op een Android telefoon. Je kunt vragen stellen met je stem, maar ook opdrachten geven en ondersteuning bieden, bijvoorbeeld door ’s ochtends te waarschuwen voor file’s.

Bron: Twinkle Magazine


Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs