NexPod Oro zijn voordelige capsules voor Nespresso

NexPod Oro capsules zijn voordelige capsules voor een Nespresso apparaat. Uitgerust met een topkwaliteit koffiebonen, zodat met de capsules de lekkerste koffie’s gemaakt kunnen worden. Van een ristretto tot een caffè lungo en zelfs een cafeïnevrij variant.


De capsules zijn per stuk verpakt om versheid te garanderen en verpakt in een doosje van 10 capsules per smaak. Bij de smaken NexPod Oro capsules staat de sterkte aangegeven en daarnaast , vermeld in aantal ml, waarvoor de smaak koffie idealiter geschikt is.


Het assortiment NexPod Oro:

-Decaffeinato, een cafeïnevrij koffie van 100% arabica koffiebonen -Caffè lungo, 100% arabica koffiebonen voor een kop koffie van 110 ml -Espresso, heerlijke koffie voor een espresso, met een sterkte van 6 -Espresso forte, sterke espresso, sterkte 8. 90% arabica koffiebonen -Ristretto, sterker dan en espresso, sterkte 10. Voor 25 ml koffie


Het merk NexPod Oro is in handen van het Zwitserse bedrijf Allisson SA. Opgericht in 2007, gevestigd in Grone en gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van capsules die geschikt zijn voor Nespresso apparaten.


Introductieaanbieding: € 2,19 per doosje van 10 capsules en vanaf 3 doosjes slechts € 1,99 per doosje. De voordeligste capsules.