Nieuw assortiment Starbucks ijskoffie gelanceerd


Vanaf woensdag 27 juni is Nederland een nieuw assortiment kant-en-klare ijskoffie rijker van de Amerikaanse koffieketen Starbucks. En Nederlanders staan bekend om hun liefde en passie voor koffie, dus wie zit hier nu niet op te wachten. Het assortiment heeft de naam Starbucks Discoveries en is het dagverse zuivelschap van supermarkten in Nederland te vinden.


Starbucks Discoveries is verkrijgbaar in de varianten Seattle Latte, Chocolate Mocha Latte en Caramel Macchiato Latte. En als echte ready-to-drink in een hersluitbare drinkbeker met een drinkrietje. De Discoveries zijn gemaakt van fairtrade arabica espresso roast koffiebonen, fairtrade suiker en cacao en geïnspireerd door de pouplaire Starbucks Lattes.


Jeff Hansberry, president Channel Development van Starbucks Coffee Company, geeft aan verheugd te zijn om de Starbucks Experience uit te breiden voor klanten en de ready-to-go in Nederland te laten groeien. In veel Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk, Scandinavië en Groot-Brittannië en in vele landen in de rest van de wereld heeft Starbucks al succesvolle introducties van de Starbucks Discoveries achter de rug. De productie en distributie in Europa gebeurd door Arla Foods.


Bron: OutofHome-shops