Nieuwe Starbucks koffie mix van koffie extract en vruchtensap


Starbucks Coffee Company introduceert wereldwijd een nieuwe productlijn, een mix van koffie extract en vruchtensap. De lijn heet de Handcrafted Refreshers-lijn en de smaken heten Very Berry Hibiscus en Cool Lime flavors.


De drankjes zijn de afgelopen maanden getest in de Verenigde Staten en gaan nu in vele landen verkocht worden. Maar... in Nederland voorlopig nog niet. Wel in de landen Canada, Brazilïe, Engeland en Ierland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, China, Japan, Zuid Korea, de Philipijnen, Taiwan, Thailand, Singapore en Hong Kong.


De prijs ligt in de Verenigde Staten op 6 dollar voor een 5-pack instant versie. Vanaf de lente worden er al licht sprankelende refreshers verkocht in geselecteerde supermarkten en de Starbucks vestigingen. Gecombineerd met deze 2 nieuwe smaken heeft Starbucks dus nu een complete lijn met koffiefruitmixen.


Ter promotie van de nieuwe drankjes en smaken heeft Starbucks ook een commercial en een speciale website ontwikkeld, http://www.starbucks.com/refreshers/en-us.


Bron: Marketingtribune