Opening Italiaanse koffiebar Illy


Illy, één van de grootste en meest bekende Italiaanse koffiemerken, heeft inmiddels al meer dan 160 Illy espressamente vestigingen in 34 landen. Op luchthaven, in chique winkelstraten, in musea en in drukke uitgaansstraten. En sinds deze week is ook Amsterdam een authentieke Italiaanse Illy koffiebar rijker. Een plek vol cultuur en hartstocht.

Espressamente Illy, projecten zoals Illy het zelf noemt. Met als doelstelling om wereldwijd Italiaanse koffie aan te bieden in de traditionele sfeer van de Italiaanse koffiebars. Allemaal met het DNA van Illy: mooi, goed, met het constante streven naar perfectie en met de beste service. Hoe dit gewaarborgd wordt? Door het constant opleiden van koffietelers aan de Università del caffè en het kwaliteitssysteem van Illy.

In de koffiebar kun je unieke koffie proeven, desgewenst gecombineerd met typische Italiaanse gerechten en alle producten uit de wereld van Illy. De koffiebar is gevestigd tegenover Amsterdam Centraal Station.

Illy X9 IperEspresso

Illy introduceert direct ook nog een nieuwe koffiemachine, de Illy X9 IperEspresso. Een machine met een slanke lijn (slechts 12,3 cm breed) en een zeer compact formaat. In zilver kleur, dus ook chique om te zien. De watertank zit aan de voorkant en is zelfs tijdens de bereiding van koffie bij te vullen. Geschikt voor Illy MIE capsules.

Bron: Illy Facebook