Nestlé introduceert Special T theecapsules in Nederland


Het Zwitserse Nestlé, bekend van Nespresso en Dolce Gusto capsules, lanceert op 15 oktober in België en op 25 oktober in Nederland de Special T machines en de Special T theecapsules. Het op één na grootste koffiemerk ter wereld wil zich nu ook eigen maken op de theemarkt met theecapsules voor een heerlijke kop thee. Het bedrijf lanceert een Special T-machine en 25 verschillende smaken thee.


De Special T-machine is in 2010 door Nestlé al gelanceerd in Frankrijk en Zwitserland en komt nu ook naar Duitsland, België, Nederland, Luxemburg en Oostenrijk. De thee in de theecapsules is afkomstig van de beste theeplantages ter wereld en doorloopt een zorgvuldig productieproces. Thee is namelijk veel gevoeliger dan koffie, het is gevoelig voor verschillende types water en licht. De capsules zijn ook zo ontworpen dat de theeblaadjes hun verheid en smaak behouden.


De Special T machine kost bij de introductie € 89,-, inclusief 2 kopjes en 40 capsules, en is voorzien van een waterfilter. En net zoals bij Nespresso zullen de theecapsules uitsluitend via internet en de eigen Nespresso winkels verkrijgbaar zijn.


Bron: EVMI.nl