• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 993 gebruikersrecensies.

Starbucks langs Belgische snelwegen

Geplaatst op 6 September 2017

Koffieketen Starbucks langs Belgische snelwegen

Woonachtig in België en fan van Starbucks? Goed nieuws. Op vrijdag 1 september opende de grootste koffieketen ter wereld Starbucks haar eerste twee vestigingen langs de Belgische snelweg. De vestigingen zijn bij Texaco Kruibeke, langs beide zijden van de E17 bij Antwerpen.

Operationeel Directeur Nabil Subuh van de Intervias Group, het moederbedrijf van Texaco, spreekt van een uitgebreide samenwerking tussen de koffieketen en Texaco. De komende tijd moeten er nog meer vestigingen bij pompstations in Belgie en Frankrijk geopend gaan worden. De strategie van Texaco is om de servicesector bij Europese tankstations te verbeteren, klanten moeten een betere winkelbeleving krijgen met wereldwijde merken.

In de vestigingen van de koffieketen langs de Belgische snelweg zal het volledige assortiment verkrijgbaar van de Amerikaanse koffieketen, inclusief eten en verschillende soorten drankjes. Daarnaast zullen klanten geholpen worden door echte koffie-experts, barista’s genoemd. De koffieketen, opgericht in 1971 in Seattle zet zich in om de beste arabica koffie ter wereld op een ethische manier in te kopen en te branden. Met een continue focus naar topkwaliteit wil het iedere klant een unieke Starbucks ervaring bieden.

In Nederland heeft de koffieketen Starbucks een exclusieve samenwerking met diverse Shell stations. Daarom heeft Intervias voor haar tankstations van BP en Texaco in Nederland gekozen voor een samenwerking met de broodjesketen Subway.

Bron: Tankpro.nl


Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs