Starbucks in AC De Meern


In de AC restaurants De Meern en Meerkerk komt in 2012 een Starbucks vestiging. Daarna wordt er door de eigenaar van de AC Restaurant, Autogrill, gekeken of er ook filialen van de koffieketen in de andere restaurants komen.

Autogrill is een wereldwijde keten van restaurants op treinstations en langs snelwegen. Het bedrijf is 's werelds grootste leverancier van diensten in food & beverage en retail voor reizigers, is in vele landen actief en heeft maar liefst 62.500 mensen in dienst.

De samenwerking tussen de betrokken partijen verloopt uitstekend en beide partijen zien een duidelijk wederzijdse toegevoegde waarde. Beide AC-vestigingen krijgen binnenkort een grondige opknapbeurt voordat de koffieketen haar deuren in de vestigingen zal openen. Indien nodig worden ook andere AC-filialen opgeknapt.

General Manager Autogrill Nederland, Stan Monheim, heeft stevige groeiplannen voor Nederland. Een gevarieerd en kwalitatief goed aanbod aan producten en diensten moet deze groei mogelijk gaan maken. En misschien dus over enkele jaren in meerdere AC-filialen een vestiging van de koffieketen Starbucks?

Bron: Autgrill Trucker Club