Nieuwste Yoghurt Frappuccino zomerhit 2014?

Starbucks, de grootste koffieketen ter wereld, heeft recent in Nederland de nieuwste Frappuccino gelanceerd, de Starbucks Yoghurt Frappuccino.

Met deze nieuwste variant hoopt de koffieketen dé zomerhit van 2014 te hebben. Heb jij hem al geproefd? Heeft niets met koffie te maken, maar klinkt wel lekker.

Starbucks Yoghurt Frappuccino

De Starbucks Yoghurt Frappuccino is een verfrissende mix van fruit en yoghurt, een ideale verkoelend drankje voor tijdens warme zomerdagen. Verkrijgbaar in de Starbucks stores in twee smaken: de Starbucks Red Berry Yoghurt Frappuccino en de Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino.

De Starbucks Red Berry Yoghurt Frappuccino is een combinatie van rode vruchten zoals frambozen, aardbeien en veenbessen, gemengd met frisse yoghurt. De Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino is een mix tussen bananen en verse yoghurt.

Starbucks Frappuccino’s zijn ruim 19 jaar geleden bedacht door een barista bij Starbucks Santa Monica. Voor klanten die op zoek waren naar een gekoelde drankje. Omdat de koffieketen geen blended koffie’s verkocht bedacht de barista’s de frappuccino’s als variant op de Iced Lattes en Iced Mochas. Het drankje werd zo populair dat het jaren later gepatenteerd werd en uitgroeide tot een drankje dat wereldwijd door Starbucks wordt verkocht.

Starbucks

Starbucks is wereldwijd de grootste koffieketen met ruim 17.000 vestigingen in vijftig landen. Het bedrijf is één van de grootste koffiebranders en retailer ter wereld van kwaliteitskoffie. Enkel en alleen duurzaam gekochte en gebrande 100% arabica koffie.

Bron: Starbucks.nl