Illy ESE Servings Monoarabica nu verkrijgbaar bij Koffievergelijk

De Italiaanse koffiebrander Illy is vanaf vandaag gestart met de verkoop van de Illy Monoarabica koffie als ESE servings. Een Monoarabica verkrijgbaar in de smaken Brazilië, Ethiopië en Guatemala. Een Monoarabica is een koffie van 100 procent arabica koffiebonen afkomstig uit één specifieke regio, dus met de unieke smaak van het land of de regio.

Monoarabica koffie is anders dan de reguliere Illy koffie. De normale blend, of samenstelling genoemd, van Illy koffie bestaat uit 9 soorten zuivere arabica koffiebonen. Jaarlijks een constante smaak en kwaliteit en met een duidelijk herkenbare zachtheid. De Monoarabica koffie is echter koffie met een specifieke smaak uit de betreffende regio of uit het land en de smaak kan dus ook jaarlijks veranderen, bijvoorbeeld door weersomstandigheden.

De Illy Monodose ESE servings zijn per stuk verpakte servings waardoor versheid altijd gegarandeerd is. Eén ESE Serving, easy serving espresso, bevat exact de juiste hoeveelheid aangedrukte koffiemaling, beschermd tussen 2 laagjes filterpapier. Per stuk verpakt, dus altijd verzekerd van het perfecte kopje romige espresso.

Illy ESE Servings Monodose Monoarabica

De Illy ESE Servings Monodose Monoarabica zijn er in de volgende smaken:
- Illy ESE-Servings Monodose Monoarabica Guatemala
De Guatemala is een zachte en aromatische arabica koffie. Als smaaktypering uiteenlopend van honing, citrusfruit, chocolade en karamel. Een uitgebalanceerde koffie met tonen van chocolade, citrus, karamel en honing.
- Illy ESE-Servings Monodose Monoarabica Ethiopië
De Illy Monoarabica Ethiopië is een koffie met een fijn en zacht karakter. De smaak is te typeren als een subtiele harmonie tussen citrusvruchten, jasmijn en meloen. Een uitgesproken koffie van bloemen en fruit.
- Illy ESE-Servings Monodose Monoarabica Brazilië
De Illy Monoarabica Brazilië koffie heeft een intense smaak met een uniek aroma. Een mix van zuur en bitter, afgerond met een chocoladenoot. Een intense koffie, veel body met tonen van donkere chocolade.