Koffievergelijk.nl beste webwinkel 2016? Stem op ons.

Ook dit jaar organiseert de Stichting Nationale Thuiswinkel de Nationale Thuiswinkel Awards. Er zijn dit jaar weer verschillende vakprijzen te winnen, zoals de Beste Startende Webwinkel, Beste Webwinkel, Cross-border E-commerce Award en nieuw dit jaar zijn de vakprijzen Beste Omnichannel Winkel en Game Changers Award.

Daarnaast zijn er de Publieksprijzen XL, in 16 categorieën, en de Publieksprijzen XS, in 17 categorieën. Hierbij bepaalt U als consument welke webwinkel deze mooie awards gaan winnen.

Koffievergelijk.nl genomineerd als Beste Webwinkel 2016

Koffievergelijk.nl is in de categorie ‘Levensmiddelen & Persoonlijke Verzorging’ ook dit jaar weer genomineerd voor Beste Webwinkel. In 2015 heeft Koffievergelijk.nl een mooie derde plaats behaalt, maar in 2016 gaat Koffievergelijk.nl voor de hoofdprijs.

Om die eerste plaats te kunnen behalen, hebben we Uw hulp nodig. We hebben veel stemmen nodig. In 2015 was het een close finish tussen plaats 1, 2 en 3 met maar een paar punten verschil achter de komma. Daarom hebben we niet alleen veel stemmen nodig, maar ook stemmen met alleen de hoogste cijfers.

Stemmen op ons mooie bedrijf Koffievergelijk.nl kan via deze link. U kunt stemmen tot en met zondag 28 februari 2016 18.00 uur.

Redenen om op Koffievergelijk.nl te stemmen:
• Zeer groot assortiment A-merken, alles op voorraad en voordelig geprijsd!
• Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende dag in huis!
• Vele veilige betalingsmogelijkheden: iDeal, Creditcard, Paypal, vooruitbetaling en achteraf betalen via AfterPay!
• Klantenservice altijd snel en makkelijk per e-mail of telefoon bereikbaar!
• Altijd GRATIS is lekkers bij uw bestelling!
• 100% klanttevredenheid is waar we als bedrijf voor gaan!

Wat kunt u winnen?

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards verloot ook dit jaar weer een leuke prijs onder de beoordelaars, namelijk 2 keer een Sonos Play 1 speaker. De winnaars van de Sonos Play 1 speakers worden bekend gemaakt na de uitreiking van de Publieksprijzen XL op 24 maart 2016.

Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw stem.

Team Koffievergelijk.nl