Werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis


Koffievergelijk zorgt ervoor dat u uw bestellingen tegenwoordig nog sneller in huis heeft. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 20.00 uur (en betaald) worden dezelfde dag met PostNL nog verzonden en heeft u dus al de dag daarop in huis. In België duurt de levering soms een dag langer.


Op de dag van uw bestelling ontvangt u rond 21.00 uur automatisch een e-mail van ons systeem met de track & trace code om de levering van PostNL te volgen. Daarnaast ontvangt u op de ochtend van de levering rond 08.00 uur van PostNL een e-mail met de verwachte levertijd die dag. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan ontvangt u een melding van de bezorger in de bus en wordt geprobeerd een dag later uw bestelling alsnog te bezorgen.


Uiteraard indien de bestelde producten op voorraad zijn, anders krijgt u z.s.m. na uw bestelling van ons bericht.


Over Koffievergelijk

Koffievergelijk (Koffievergelijk.nl en Koffievergelijk.be) is één van de grootste internetwinkels in Nederland en België op het gebied van koffie, thee en aanverwante zaken. Met een zeer uitgebreid assortiment, voordelige prijzen en supersnelle levering is Koffievergelijk dé ideale winkel voor de particuliere en zakelijke klant die kwaliteitskoffie zoekt tegen voordelige prijzen.


Koffievergelijk beschikt over het Q-shops keurmerk en is telefonisch alle werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur en daarnaast uitstekend per e-mail op info@koffievergelijk.nl of info@koffievergelijk.be. Uw mail wordt altijd zo spoedig mogelijk beantwoordt. De betaling kan geschieden zoals u dat wenst door de uitgebreide betalingsvormen als Ideal, Paypal, creditcard en nog meer en allemaal zonder extra kosten.


PakJeGemak op Koffievergelijk

Op dit moment wordt hard gewerkt om op korte termijn PakJeGemak en uitgebreide verzendopties aan te bieden op Koffievergelijk. Afhalen op verschillende locaties in de buurt, zoals supermarkten of tankstations behoort dan tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u dan kiezen voor een specifiek aflevertijdstip, avondbezorging of bezorging op een andere dag.